OM OSS

Helgeland Bilservice AS - eller AutoMester Rana som mange kjenner oss som - er en ekspansiv bilbedrift lokalisert på Nesnaveien 41 på starten av " Ytterenstrekka" ved Ranelvbrua, 3 km fra sentrum i Mo i Rana mot Nesna. Les mer om AutoMesterkjeden

På vårt verksted utfører vi EU kontroller (PKK), service og reparasjoner på alle bilmerker. Våre dyktige mekanikere har lang og bred erfaring. Vi har testutstyr og annet spesialverktøy som dekker det meste innen bil.

Vi er Fiat serviceverksted. og kan også utføre reklamasjoner. Ingen er vel like store og har så god kompetanse på Fiat bobiler som oss i Nordland. Vi har kunder fra hele Nordland som ønsker å benytte oss. Faste servicepriser, så ta kontakt.

Har du en BMW så er vi rette verksted for deg. Vi har god kompetanse og spesialtester slik at vi kan gjøre det meste.

Vi er forhandler for RESPO tilhengere og har mange ulike varianter på lager ! Se www.respotilhenger.no

Har du en snøscooter som trenger service eller reparasjon, så ta kontakt.

Vi er også forhandler på  Hasle Summer Fun båter. Du kan kjøpe båt med eller uten motor. Pakkepriser på båt med motor, eller også med spesialhenger fra Respo til Summer Fun.

Ta kontakt for et pristilbud eller timebestilling. Benytt gjerne egen knapp på forsiden for å komme i kontakt med oss.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, send mail eller ring oss.

    Mandag - Fredag kl 07:45 - 16:00
    © Helgeland Bilservice AS
    Utviklet av:
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram